Sähköpolkupyörät

Sähköpolkupyörät vuokrattavissa Kemijärvellä!

Helppo ja edullinen vuokraus joko soittamalla +358408370542 tai suoraan verkkokauppamme varauskalenterista. Verkkokaupassa varatun Sähköpolkupyörän voi myös maksaa toimituksen tai noudon yhteydessä.

Sähköpolkupyörällä on helppo kokea Kemijärvi uusin silmin reiteillä, joissa ennen ei ole tullut käytyäkään. Kemijärvellä on paljon paikkoja joissa vierailla. Sähköpyörämme on maastopyörä mallisia joten helppokulkuisilla poluillakin meno onnistuu. Mikäpä mukavampaa kuin pakata hieman grillattavaa reppuun ja tehdä ystävän kanssa grillausreissu sähköpolkupyörällä yhdessä Kemijärven lukuisista grillikatoksista.

Sähköpolkupyörät Kemijärvellä Vuokraa Freetime Rentals.

Tutustu myös kotiintoimitukseemme.  Maksuttomat kotiintoimitukset Kemijärven lähialueelle (n.20km).

HUOM! Pidemmissä vuokraus ajoissa alennettu vrk hinta!

Katso myös muut tuotteemme Kemijärvellä kuten sähköpolkupyörät, suplaudat, Paljut…

Our Electric bicycles for Rent in Kemijärvi.

Easy and affordable rental either by calling +358408370542 or directly from the reservation calendar in our online store. The E-bike reserved in the online store can also be paid for upon delivery or pickup.

With an electric bicycle, it’s easy to experience Kemijärvi with new eyes on routes you’ve never been to before. Kemijärvi has many places to visit. Our e-bikes are mountain bike models, so you can go even off road to easy trails. What could be nicer than packing a little something to grill in a backpack and making a barbecue trip with a friend on an electric bicycle in one of Kemijärvi’s numerous barbecue spots.

Also check out our home delivery. Free home deliveries in the vicinity of Kemijärvi (approx. 20 km).

NOTE! Reduced daily price for longer rental periods!

See also our other products in Kemijärvi, such as electric bicycles, skateboards, Hot tubes…

Näytetään kaikki 2 tulosta

Näytetään kaikki 2 tulosta